035 - 646 10 90

Wie zijn we?

Even voorstellen

Kent u Electro-Watt nog niet?

Ons werk kent u vast wél. U komt ons overal tegen. U ziet de resultaten van ons werk als u voor het verkeerslicht staat, als u uw thermostaat via uw mobiel op een comfortabele temperatuur instelt of tijdens de spits wordt omgeleid via een tijdbesparende route. We zijn actief in veel marktsegmenten, zoals industriële automatisering, medische elektronica, mechatronica, Internet-of-Things (IoT) producten en duurzame energie oplossingen.

Al meer dan 70 jaar verzorgt Electro-Watt de assemblage van printplaten, kabelbomen, maar ook volledige elektronische producten. Welke vraag u ook bij ons neerlegt, samen met u vinden we de optimale oplossing: het beste ontwerp, de beste selectie van componenten, de beste combinatie van kwaliteit, levertijd en prijs.

Onze filosofie

Lastige vragen? Welkom bij Electro-Watt.

  • Veeleisende techniek?
  • Korte productietijd?
  • Strikte specificaties?
  • Speciale componenten?
  • Last-minute ontwerpaanpassingen?

Lastige vragen? Niet voor Electro-Watt. Voor ons ligt in elke opdracht een uitdaging: optimale oplossingen bedenken voor al uw vragen. Uw product is ons product: net als u zijn wij pas tevreden als het niet beter kan.

Onze geschiedenis

Meer dan zeventig jaar ervaring

Electro-Watt is opgericht in 1947. In onze beginjaren richtten we ons op de productie van fijnmechanische en elektrische apparaten en op systemen voor bedrijfsautomatisering en beveiliging. Inmiddels is Electro-Watt uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer breed productaanbod op het gebied van electronica: van printassemblage tot de ontwikkeling van complexe systemen.

Sinds onze oprichting zijn we gevestigd op een centrale locatie in het land, in Hilversum.

Share This