Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 15
Electro-Watt voorkomt stilstand op E&A beurs ;De levertijden van componenten lopen op · Electro-Watt

U weet het als geen ander: de leverbetrouwbaarheid van componenten is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Fabrikanten, waaronder MicroChip, waarschuwen dat de levertijden weer oplopen. Electro-Watt heeft hier een oplossing voor. Wij hebben verschillende systemen in huis, zoals ons unieke ACE (Alternative Component Expert system), om snel alternatieve componenten te kunnen vinden. Het toepassen van een alternatief gaat overigens altijd in goed overleg met de klant, want wij werken volgens strikte specificaties.

Dat wij geen loze beloften doen, bleek tijdens de E&A beurs die eind mei plaatsvond in Utrecht. Tijdens de beurs viel de live productielijn van de Helios Beursgadget stil omdat er een component niet meer voorhanden was. Electro-Watt werd als specialist ingeschakeld en loste het probleem snel en adequaat op. De productielijn kon – tot ieders oplichting – weer volgens reguliere wijze verder produceren. Lees meer over dit klassieke voorbeeld van de ‘daad bij het woord voegen’ op de site van de E&A beurs.

Electro-Watt is als voortdurend alert op de ontwikkelingen binnen de componentenmarkt. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze klanten zo min mogelijk merken van de leveringsproblemen van de verschillende componentfabrikanten. In de huidige economische tijd is het voor ons niet denkbaar dat u als klant niet kan leveren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Het team van Electro-Watt.
Naar de Electro-Watt website

Share This