035 - 646 10 90

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit moet vanzelfsprekend zijn.

Bij de ontwikkeling en assemblage van uw product kunt u zich geen fouten of vertraging veroorloven. U verwacht snel een foutloos werkend product dat volledig aan alle eisen voldoet. Daarom besteedt Electro-Watt vanaf het eerste moment veel aandacht aan een nauwkeurig vastgelegd productieproces. Voor elke klant en elke opdracht registreren we in ons logistieke informatiesysteem alle relevante gegevens: de juiste specificaties, de kwaliteitsnormen, de gewenste componenten en de toegestane alternatieven. Die aanpak garandeert optimale betrouwbaarheid en procesbeheersing, in elke fase. Uiteraard is deze werkwijze vastgelegd in ons ISO 9001:2008 gecertificeerde kwaliteitssysteem.

Kwaliteitsnormen bij Electro-Watt

Vanzelfsprekend moet u volledig kunnen vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren. Ons volgens ISO 9001:2008 gecertificeerde kwaliteitssysteem wordt daarom digitaal gedocumenteerd. Hierdoor kan iedere medewerker heel eenvoudig vanaf zijn werkplek alle procedures en werkinstructies raadplegen. Desgewenst nemen we de specifieke kwaliteitseisen van uw bedrijf in ons systeem op. Iedere medewerker ziet dan direct welke regels er gelden voor de behandeling van uw produkt.

Uiteraard hanteert Electro-Watt de IPC-normen voor technische eisen aan producten en productiemethoden. Deze normen zijn geintegreerd in ons kwaliteitssysteem.

Share This