Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 15

Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Over ons · Electro-Watt
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Over ons

Even voorstellen

Kent u Electro-Watt nog niet?

Ons werk kent u vast wél. U komt ons overal tegen. U ziet de resultaten van ons werk als u voor het verkeerslicht staat, als u uw thermostaat via uw mobiel op een comfortabele temperatuur instelt of tijdens de spits wordt omgeleid via een tijdbesparende route. We zijn actief in veel marktsegmenten, zoals industriële automatisering, medische elektronica, mechatronica, Internet-of-Things (IoT) producten en duurzame energie oplossingen.

Al meer dan 70 jaar verzorgt Electro-Watt de assemblage van printplaten, kabelbomen, maar ook volledige elektronische producten. Welke vraag u ook bij ons neerlegt, samen met u vinden we de optimale oplossing: het beste ontwerp, de beste selectie van componenten, de beste combinatie van kwaliteit, levertijd en prijs.

Onze filosofie

Lastige vragen? Welkom bij Electro-Watt.

  • Veeleisende techniek?
  • Korte productietijd?
  • Strikte specificaties?
  • Speciale componenten?
  • Last-minute ontwerpaanpassingen?

Lastige vragen? Niet voor Electro-Watt. Voor ons ligt in elke opdracht een uitdaging: optimale oplossingen bedenken voor al uw vragen. Uw product is ons product: net als u zijn wij pas tevreden als het niet beter kan.

Onze geschiedenis

Meer dan zeventig jaar ervaring

Electro-Watt is opgericht in 1947. In onze beginjaren richtten we ons op de productie van fijnmechanische en elektrische apparaten en op systemen voor bedrijfsautomatisering en beveiliging. Inmiddels is Electro-Watt uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer breed productaanbod op het gebied van electronica: van printassemblage tot de ontwikkeling van complexe systemen.

Sinds onze oprichting zijn we gevestigd op een centrale locatie in het land, in Hilversum.

Slimmere componenten

We gebruiken dezelfde componenten.
Maar bij ons zijn ze slimmer.

Het is een bekend probleem bij de assemblage van elektronica: de gewenste componenten zijn vaak moeilijk of zelfs niet verkrijgbaar. Een onmogelijke opgave? Niet voor Electro-Watt. Dankzij het unieke ACE™, dat speciaal voor Electro-Watt ontwikkeld is. ACE™ staat voor Alternative Component Expertsystem: een gedetailleerd, up-to-date systeem dat ons zeer snel inzicht geeft in de verkrijgbaarheid van geschikte alternatieve componenten. En door onze hechte en langdurige relatie met leveranciers in binnen- en buitenland weten wij het onmogelijke gedaan te krijgen.

Het resultaat van onze unieke logistieke aanpak: de gewenste componenten zijn in no-time beschikbaar, waar ter wereld ze ook vandaan moeten komen. Uw product kan op tijd geassembleerd en geleverd worden.

Flexibiliteit

De flexibiliteit waar uw klant om vraagt.

Uw order is geplaatst, de productie is gestart, de leverdatum is afgesproken. Maar wat gebeurt er als u onverwacht moet bijsturen in de productie? Als u het bestelde aantal moet verhogen of als u componenten wilt wijzigen? Als u uw ontwerp moet aanpassen omdat uw klant dat van u verwacht?

Dan gaan we samen met u aan de slag om te zorgen dat u krijgt wat u wilt hebben. Die flexibiliteit is een logisch onderdeel van onze aanpak. Want alleen zo bereiken we het gewenste resultaat: een product waar wij, u en uw klant volledig tevreden over kunnen zijn.

Maatwerk

Pasklare antwoorden bestaan niet.

Elke opdracht is anders: nieuwe producten, nieuwe functionaliteiten, nieuwe uitdagingen. Of het nu gaat om de kleinschalige assemblage van een printplaat of om productie van een complex ontwerp, elk product vraagt om uitgekiende, creatieve oplossingen.

Daarom hebben we geen pasklare antwoorden op uw vraag. Die antwoorden zoeken we samen met u.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem contact op!

Share This