Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 15

Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
KVK Innovatie TOP 100, schrijf je in voor de 14e editie
Deprecated: Hook wp_smush_should_skip_parse is sinds versie 3.16.1 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Innovatie biedt kansen dat weet jij als geen ander. En in onze branche is innovatie eerder regel dan uitzondering. Ook dat behoeft geen uitleg. Maar het is een heel andere opgave om de vernieuwing en ontwikkeling die wij vrijwel dagelijks realiseren, wereldkundig te maken. Een goede mogelijkheid daartoe is dé innovatiewedstrijd van Nederland de ‘KVK Innovatie Top 100’, georganiseerd door de Kamer van Koophandel.

Heb je een innovatief product met succes op de markt gebracht? Schrijf je dan direct in voor de 14e editie via Inschrijven KVK Innovatie Top-100. Dit kan nog tot 19 april. Innovaties worden beoordeeld op omzet, groeipotentie, originaliteit en impact voor branche en samenleving.

Electro-Watt draagt de ‘KVK Innovatie Top 100’ een warm hart toe. Onze directeur Marinus Quist is dit jaar wederom gevraagd deel te nemen aan de jury (het expertteam voor het beoordelen van de inzendingen in de categorie industrie). Hij ziet uw voordracht met plezier tegemoet. En als er vragen zijn, beantwoord hij die graag (Contact opnemen).

Wij nodigen je uit, of liever gezegd, dagen je uit om een innovatie in te dienen. Het inschrijfformulier kun je vinden via: Inschrijven KVK Innovatie Top-100.

 

‘KVK Innovatie TOP 100 is een keurmerk van vertrouwen’

Deelname aan de KVK Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Jan Minnee van Retourplaza uit Amsterdam noemt zijn plek in de  Innovatie Top 100 van 2017 een geweldige, onafhankelijke bevestiging; “Het is een keurmerk van vertrouwen.”  Willem-Jan Lamers van Accerion uit Venlo vindt het een eer om in deze belangrijke lijst te mogen staan. De nominatie voor de KVK Innovatie Top 100 en het behalen van de 9 de plaats heeft het bedrijf veel media exposure, nieuwe contact en leads opgeleverd. Vorig jaar veroverde Groasis uit Steenbergen de eerste plaats met een ‘intelligente emmer’ die woestijnen weer tot leven brengt.

 

Kansen voor innovatieve ondernemers

Afgelopen jaren is de KVK Innovatie Top 100 uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. Wij hebben kort samengevat wat deelname u oplevert:

  • Vergroot de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf
  • Levert je veel publiciteit op in landelijke, regionale en lokale media én de vakpers
  • Zorgt voor herkenning én erkenning.
  • Geeft je toegang tot nieuwe netwerken. Denk aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers.
Inschrijven
Share This