Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 15
PCB Assemblage · Electro-Watt

PCB Assemblage

KWALITEIT

 Meer dan 70 jaar ervaring
 Ervaren en deskundig team
 Samenwerken

PRODUCTIE

 Klein en grote productieseries
 PCB assemblage
 Kabelbomen
 Samenbouw van elektronica
 Productontwikkeling

SAMENWERKEN

 Vrijblijvend
Persoonlijk contact

Al meer dan 70 jaar ervaring in de branche. Welke vraag u ook bij ons neerlegt, samen met u vinden we de optimale oplossing: het beste ontwerp, de beste selectie van componenten, de beste combinatie van kwaliteit, levertijd en prijs. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Samenwerken met Electro-Watt; Voor ons is co-makership meer dan een mooi begrip: wij brengen het iedere dag in de praktijk. Het bewijs is een groot aantal veeleisende opdrachtgevers waarmee wij een langdurige hechte relatie hebben.

Wij produceren uw elektronica; assemblage van printplaten, kabelbomen maar ook volledige elektronische systemen. Wij kunnen niet alleen grote series snel monteren, maar ook kleine series. Wij testen de producten volgens uw specificaties. En wij leveren ze volledig naar wens af: wij stellen pakketten samen voor de eindgebruiker en we verpakken uw order in de door u gewenste verpakkingen.

Mogen wij met u meedenken? Of het nu gaat om een idee of een afgerond product, wij denken voortdurend met u mee over de beste oplossing.

Neem contact met mij op

Al meer dan 70 jaar verzorgt Electro-Watt de assemblage van printplaten, kabelbomen, maar ook volledige elektronische producten. Welke vraag u ook bij ons neerlegt, samen met u vinden we de optimale oplossing: het beste ontwerp, de beste selectie van componenten, de beste combinatie van kwaliteit, levertijd en prijs.

Wilt u meer weten? Vul dan het onderstaande formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Graag tot ziens!

 

    Share This