Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/electro/domains/electro-watt.com/public_html/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 15
Uitnodigen Relaties MKB Innovatie Top 100 2016 · Electro-Watt

Innovatie biedt kansen dat weet u als geen ander. En in onze branche is innovatie eerder regel dan uitzondering. Ook dat hoef ik u niet uit te leggen. Maar het is een heel andere opgave om de vernieuwing en ontwikkeling die wij vrijwel dagelijks realiseren, wereldkundig te maken. Een goede mogelijkheid daartoe is dé innovatiewedstrijd van Nederland de ‘MKB Innovatie Top 100’, georganiseerd door de Kamer van Koophandel. Ik nodig, of liever gezegd, daag u hierbij graag uit om uw innovaties in te dienen.

In 2015 zijn een aantal innovatieve relaties van Electro-Watt in de Innovatie top 100 beland. Zij namen deel naar aanleiding van onze uitnodiging.

De elektronicabranche, waarbinnen wij actief zijn, innoveert voortdurend. Elektronica bouwstenen en nieuwe software maken nieuwe toepassingen mogelijk voor onder meer Internet of Things en Industrie 4.0. Brengt u uw inspanningen voor nieuwe innovaties, die zowel in het dagelijks leven als in het zakelijk circuit tegenwoordig onmisbaar zijn, voor het voetlicht. U kunt uw product of ontwikkeling nog insturen tot 30 april a.s. en ik nodig u van harte uit om dat te doen.

Ik draag de ‘MKB Innovatie Top 100’ een warm hart toe en dit jaar ben ik wederom gevraagd deel te nemen aan de jury, c.q. het expertteam voor het beoordelen van de inzendingen in de categorie industrie. Een mooie rol en ik zou graag veel innovaties uit onze eigen branche langs zien komen.

Meer informatie en het inschrijfformulier kunt u vinden op:
http://www.mkbinnovatietop100.nl/

Ik hoop dat u mijn aanbeveling ter harte neemt en ontmoet u graag snel.

Met vriendelijke groet,
Marinus Quist

Share This